POVEČANJE G-TOČKE IN ORGAZEM SHOT

Kje je lega G-točke?

G-točko najdemo na sprednji steni nožnice v globini približno 3-5 cm. Ne leži neposredno v steni nožnice, temveč v njeni bližini za sečnico. Ženska sečnica je v tem predelu obdana s tkivom, ki ima podobno sposobnost nabrekanja in otrditve, kot penis pri moškem.

Nekatere ženske lahko doživijo orgazem izključno s stimulacijo G-točke, pri nekaterih pa nastopi celo “ejakulacija” (žleze ob sečnici izločijo majhne količine tekočine, ki priteče iz sečnice). Orgazem, ki nastopi izključno s stimulacijo G-točke, se razlikuje od orgazma ob draženju ščegetavčka. Razlog je različno oživčenje omenjenih področij.

Kako poteka postopek?

Povečanje G točke je sodoben način  širitve, krepitve in učvrstitev točke G. Zdravljenje vključuje vbrizgavanjem na pravo mesto na steni vagine hialuronske kisline (Neuvia, Desirial Plus). Mesto, kjer se vbrizga preparat je občutljivo na dražljaje, ki obkrožajo G točko in z uporabo te snovi omogoča začasno povečanje spolnega občutka. Učinek zdravljenja traja približno eno leto. Postopek traja približno 30 minut in poteka pod lokalno anestezijo.

Priporočila po operaciji

Po operaciji se lahko pacientka vrne k vsakodnevnim aktivnostim takoj.

CENA: 1ml polnila 250eur, v primeru uporabe 2ml 350eur

Image result for neuvia rose

ORGAZEM SHOT 

Najnovejši poseg v povezavi z laserjem ali brez je uporaba trombocitne plazme (PRP) s katero pomladimo predel zunanjega dela ženskega splovila – klitoris in nožnico ločeno. S tem postopkom dosežemo večjo vlažnost, hitrejše in lažje spolno vzburjenje ter bolj kvalitetno doseganje orgazma.

Poseg priporočamo ženskam vseh starosti, najpogosteje pa se zanj odločajo ženske po porodu in v menopavzi. Zaradi uporabe lokalne anestezije je postopek neboleč. Praviloma naredimo 3 posege v razmiku 4-6 tednov. Prvi rezultati se pokažejo po enem mesecu, polni učinek pa po 3 – 4 mesecih.

CENA: uporaba lastne plazme (PRP) 250-300 eur

CENA ZA KOMBINIRAN POSEG ORGAZEM SHOT (O-SHOT) Z POVEČANJEM G – TOČKE 500 eur